radionice-vrtic-gnezdo

Radionice

“Logika će te odvesti od tačke A do tačke B. Mašta će te odvesti svuda”
Albert Einstein

Kreativne radionice 4 - 8 godina

Dete je prirodno kreativno biće, sklono stvaralaštvu tako da su ove radionice namenjene svoj deci. Kreirane su kao niz različitih aktivnosti koje doprinose dečijem umetničkom izrazu, razvijaju pažnju, koncetraciju i percepciju. Kroz radionice deca će putem audio-vizuelnih sredstava i kroz različite teme usvojiti nova znanja i veštine koja će im koristiti kasnije u učenju. Koristiće široku paletu različitih materijala i tehnika u svom stvaralaštvu. Sav materijal, alat i oprema su obezbeđeni.

Radionice vodi Jasmina Stanić, primenjeni umetnik – specijalista za likovno vaspitanje

edukativne-radionice-4-8-godina

“Svako dete je umetnik”
Pablo Picasso

umetnicke-radionice-6-10-godina

Umetničke radionice 6 - 10 godina

Su namenjene deci koja vole da oblikuju, slikaju, šaraju, crtaju, žvrljaju…koja pokazuju interesovanje za umetnost i likovno stvaralaštvo. Deca će savladati različite crtačke, slikarske i vajarske tehnike, a kroz svoj rad steći prva saznanja o svetu umetnosti i usvojiti nove pojmove kao što su oblik, linija, svetlost, boja, površina i td. Ovo je idealna početna stanica na kojoj će deca otkriti svoje potencijale, strast prema umetnosti koja će im postati hobi, a možda i životni poziv. Kroz druženje će deca imati prilike da upoznaju i domaće umetnike iz raznih oblasti. Sav materijal, alat i oprema su obezbeđeni.

Radionice vodi Jasmina Stanić, primenjeni umetnik – specijalista za likovno vaspitanje

“Za kreativnost je potrebna hrabrost”
Henri Matis

Škola grafita sa Krstić Vojislavom
deca od 10 godina i stariji

Je namenjena svima onima koji vole da šaraju po zidu, mladim sreet-art umetnicima i onima koji bi to tek želeli da postanu 🙂 Kroz program naučićete dizajn grafita i murala, 3d crtanje, materijale, stilove i tehnike ove vizuelne umetnosti. Kroz druženje imaćete priliku da upoznate osobe koje dele vaša interesovanja, kao i druge već poznate umetnike.
Sav materijal, alat i oprema su obezbeđeni.

Školu vodi Vojislav Krstić, diplomirani akademski slikar

skola-crtanja-grafita-vrtic-gnezdo