O Gnezdu

Kada je 2015. godine došlo vreme da najmlađi član naše porodice pođe u vrtić, našli smo se pred važnom odlukom. Želeli smo da vrtić bude mnogo više od ustanove u kojoj dete boravi dok su mama i tata na poslu – da to bude mesto gde dete uči, istažuje, igra se i druži, gde provodi kvalitetno vreme ispunjeno srećom i zabavom, gde je slobodno, prihvaćeno i voljeno. Naravno, želeli smo najbolje za svoje dete, međutim u našem malom gradu nije bilo puno izbora. Tada smo došli na ideju da otvorimo baš takav vrtić. Podelili smo našu ideju sa drugim dobrim ljudima, i uz njihovu pomoć, ideju pretvorili u delo. Tako je nastao vrtić Gnezdo.

Vrtić Gnezdo se nalazi u mirnom kraju grada, u naselju 25. maj. Na samo 100 m udaljenosti nalazi se veliko sportsko igralište na kome se deca mogu nesmetano i bezbedno baviti fizičkim aktivnostima. Vrtić ima i svoje prostrano dvorište, koje je ograđeno, uređeno zelenilom i adekvatno opremljeno. U njemu se nalazi učionica na otvorenom, kao i organska bašta u kojoj će deca steći prva znanja o botanici. Unutrašnji prostor je potpuno prilagođen deci, opremljen je po najvišim standardima i bogat sadržajima  za kvalitetan rad i učenje.

Celokupan sadržaj možete pogledati u galeriji.

Upoznajte naš tim

UČENJE

Vaspitači koriste savremene pedagoške metode za lepše, lekše i zabavnije učenje.

IGRA

U Gnezdu uvek vlada pozitivna atmosfera. Deca uče, istražuju i rade, ali sve kroz igru, zato što je igra osnovni oblik dečije aktivnosti.

ISHRANA

Jelovnik sastavljen od strane nutricioniste za zdravu i izbalansiranu ishranu. Deci su ponuđene uvek sveže i kvalitetne namirnice.